Zakelijk

Wij werken graag samen

Op zoek naar een uniek geschenk voor je zakelijke relaties?
 Mocht je meerdere tekeningen willen kopen, of vaker mijn tekeningen willen geven aan zakelijke relaties, bied ik hiervoor een speciaal zakelijk pakket aan. Handig voor makelaars, projectontwikkelaars, bedrijven of huiseigenaren.
 Daarnaast ga ik ook samenwerkingen aan met bedrijven, studenten- en gezelligheidsverenigingen, sportclubs en meer. Op deze manier zorgen we samen voor een onvergetelijk aandenken voor alle betrokken partijen.
 Lijkt dit jou interessant, neem dan contact met mij op.

The Custom Club

Bij Douwedraws begon onze reis met een passie voor tekenen en de vreugde van het delen van unieke kunstwerken met anderen.

The Custom Club is ontstaan vanuit een groeiende vraag vanuit de zakelijke wereld om de unieke illustraties van Douwedraws te integreren in producten en illustraties die perfect dienen als zakelijke geschenken en relatiegeschenken. Met The Custom Club streven we ernaar om jouw bedrijf de mogelijkheid te bieden om op maat gemaakte geschenken te geven in elke situatie, of het nu aan werknemers, klanten of zakelijke partners is.

Onze partners

Contact us

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Wij denken mee

Bij The Custom Club geloven we in de kracht van persoonlijke verbindingen en het belang van het koesteren van relaties. Daarom werken we nauw samen met jou om unieke en memorabele cadeaus te creëren die de boodschap van jouw bedrijf op een persoonlijke en authentieke manier overbrengen.