Over mij

Over mij

Mijn verhaal

Mijn naam is Douwe Kruyt en ik ben 22 jaar oud. Ik groeide de eerste 8 jaar van mijn leven op in Italië en Amerika. Al van kinds af aan heb ik het fijn gevonden om mezelf op een creatieve manier uit te drukken. Iets nieuws creëren is iets wat mij altijd veel voldoening heeft gegeven.

Inmiddels woon en studeer ik in Rotterdam en maak ik sinds 2019 persoonlijke kunst in opdracht. Dit is allemaal begonnen toen ik tijdens de corona quarantaine tijd over had en besloot een tekening van mijn eigen huis te maken. Vele uren en veel frustrerende momenten later was het gelukt, ik had een tekening waar ik tevreden mee was. Wat bleek? Het viel in de smaak bij mensen en al snel kreeg ik aanvragen of ik ook van andere huizen een tekening kon maken. Zodoende is Douwedraws gestart.

Na een tijdje kreeg DouweDraws zo veel opdrachten dat ik in mijn eentje niet meer aan de aanvragen kon voldoen. Ondertussen heb ik een team samengesteld van jonge kunst en architectuur studenten met allemaal, net als ik, een enorme passie voor tekenen. Samen ontfermen wij ons over de opdrachten die we krijgen. Mijn team en ik hanteren allemaal dezelfde tekenstijl en kwaliteitsnormen. Met oog voor detail streven we naar het beste eindproduct dat klopt bij de wensen van jou.

Jouw tekening is een uniek aandenken aan iets wat voor jou vaak hoge emotionele waarde heeft. Daarom vind ik het leuk om de tekening precies te tekenen zoals jij het wilt. Ik luister aandachtig naar je wensen en samen bespreken we hoe het eindproduct eruit moet zien. Ik let nauwkeurig op de details en zorg ervoor dat de tekening een uniek beeld vastlegt, die bij jou past. 

Ik ga graag voor je aan de slag!