FAQ.

Krijg ik de oorspronkelijke tekening?

Je ontvangt alleen de prints van de tekening. Twee redenen. Ten eerste bewerk ik de tekening altijd nog achteraf om oneffenheden weg te werken. Hierdoor kan ik inktvlekken en imperfecties eruit halen die de echte tekening minder mooi maken. Ik kan hierdoor ook door jou gewenste correcties uitvoeren. Ten tweede is het papier van de prints veel mooier dan die van de tekening. De prints worden gedrukt op 300 gm2 geschept structuur papier. Dit papier leent zich erg goed voor kunst prints en is mooier dan het papier waarop getekend wordt.

Hoe lang duurt het voordat een custom-made tekening af is?

Normaal gesproken duurt het tussen de 4 à 5 weken tot de tekening af is. Mocht je de tekening voor een bepaalde datum nodig hebben dan houd ik hier rekening mee en zorg ik dat hij op tijd af is (mits haalbaar). Heb je de tekening met spoed nodig? Neem dan even persoonlijk contact met mij op.

Kan ik bepaalde elementen toevoegen die niet op de foto staan?

Je kan de tekening volledig omzetten naar je eigen wensen. Ik maak de tekening hoe jij deze getekend wil hebben. Zo kun je bijvoorbeeld honden, auto’s of andere voorwerpen toevoegen die misschien niet op de foto’s staan.

Ik weet niet goed wat de leukste manier is om mijn huis of foto af te beelden?

Ik help je graag met het uitzoeken van de beste hoek en standpunt van de tekening. Met mijn ervaring weet ik goed wat wel en niet werkt in een tekening. Zo komen we samen tot het mooiste standpunt van jouw tekening.

Teken je uitsluitend huizen en gebouwen?

Nee ik teken niet alleen huizen en gebouwen. Ik kan alles tekenen wat jij wilt. Of dit nou een huis, huisdier, auto, persoon of wat anders is!

Wat is de beste manier om foto’s te maken?

Er is niet één soort foto waarnaar ik op zoek ben. Het liefste heb ik zoveel mogelijk foto’s van het huis zodat ik zoveel mogelijk referentie heb voor de tekening. Heb je maar een enkele foto is dat natuurlijk ook geen probleem! Zelfs als je geen foto’s hebt komt het meestal nog goed via google maps street view!